Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της online κράτησης, θα παραλάβετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μια αυτόματη επιβεβαίωση για την δέσμευση της κράτησής σας. Παρακαλούμε ελέγξτε ΑΜΕΣΩΣ την ορθότητα των στοιχείων της επιβεβαίωσης της δέσμευσης της κράτησης (όνομα, επώνυμο, ημερομηνία άφιξης, ημερομηνία αναχώρησης κ.λ.π.) και ενημερώστε τη διεύθυνση του ξενοδοχείου σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο λάθος.

Στην αυτόματη απάντηση που θα λάβετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα αναγράφεται επίσης το ποσό της προκαταβολής που θα πρέπει να κατατεθεί για την επιβεβαίωση της online κράτησης, το οποίο θα είναι ίσο με το 30% του συνολικού ποσού.

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα ή έχετε διαγράψει κατά λάθος αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επικοινωνήστε με τη διεύθυνση της Pension μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά.

Για την εξόφληση του υπόλοιπου ποσού γίνονται δεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες VISA, MASTERCARD, MAESTRO.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την επιβεβαίωση της κράτησής σας θα πρέπει να καταθέσετε το αντίτιμο της αντίστοιχης προκαταταβολής που θα αναγράφεται στην σελίδα δέσμευσης της κράτησής σας, χρησιμοποιώντας έναν από τους παρακάτω Τρόπους Πληρωμής:

www.annastudio.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.